Fujitsu Siemens Romania va lansa incepand cu data de 1 iunie, acest an, serviciul Collect and Return ce presupune transportul gratuit al echipamentului defect catre unitatea service si returnarea lui la domiciliul clientului, in cadrul garantiei lega
Fujitsu Siemens Romania va lansa incepand cu data de 1 iunie, acest an, serviciul Collect and Return ce presupune transportul gratuit al echipamentului defect catre unitatea service si returnarea lui la domiciliul clientului, in cadrul garantiei legale oferite, a anuntat intr-o conferinta Dragos Nicolaescu, Country Manager Fujitsu Siemens Romania. Noul serviciu va fi implementat odata cu transformarea reprezentantei companiei germane in societate pe actiuni autonoma si va ajuta societatea sa-si pastreze si in acest an pozitia de lider de piata pe segmentul notebook.
"Ne-am propus ca in noul an fiscal sa ne mentinem pozitia de lideri pe segmentul de notebook-uri, sa ne dublam cota de piata pe segmentele de servere si desktop-uri si sa realizam o cifra de afaceri de peste 60 de milioane euro", a spus Nicolaescu. Potrivit acestuia, compania pe care o conduce intentioneaza sa se impuna pe piata ca unul dintre principalii furnizori de solutii de Dynamic Data Center pe baza retelei de furnizori cu expertiza relevanta in implementarea de astfel de solutii complexe de IT. Din spusele lui Bernd Bischoff, CEO Fujitsu Siemens Computers, compania romana vrea sa incheie aliante cu parteneri strategici precum Oracle sau Microsoft. In acest an, Fujitsu Siemens Romania intentioneaza sa-si mareasca numarul de furnizori de la 13 la 15 si sa-si sporeasca numarul de angajati cu inca patru.
Primul trimestru al anului 2007 a confirmat pozitia de lider de piata pe notebook a Fujitsu Siemens, care a vandut 11.623 unitati detinand 22,8% din piata. In acelasi timp, compania detine 12,1% din piata pe segmentul desktop cu 18.288 unitati vandute.
In 2006 conform datelor IDC Fujitsu Siemens Computers Romania a vandut 26.068 notebook-uri, cu 31,1% mai multe decat in 2005 ocupand primul loc in piata cu 18,6%. De asemenea, pe segmentul serverelor compania a inregistrat o crestere cu 73,8%, ceea ce a dus la dublarea cotei de piata pana la 8%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.