Agentia de turism Marshal a inaugurat marti in zona Pietei Rosetti din Bucuresti un hotel de 30 de camere, clasificat la patru stele, in care a investit aproximativ 2,5 milioane de euro, anunta Mediafax. Totodata, in maximum un an compania va incepe
Agentia de turism Marshal a inaugurat marti in zona Pietei Rosetti din Bucuresti un hotel de 30 de camere, clasificat la patru stele, in care a investit aproximativ 2,5 milioane de euro, anunta Mediafax. Totodata, in maximum un an compania va incepe constructia unui alt hotel in zona Dorobanti din Capitala.
"Hotelul, care se numeste Marshal, are 30 de camere, un restaurant cu 116 locuri si o terasa cu 65 de locuri. Tariful de cazare este de circa 100 de euro pe noapte pentru o camera dubla", a declarat Ion Antonescu, proprietarul Marshal. Potrivit lui Antonescu, investitia in hotel se va amortiza in circa cinci ani. El spune ca banii necesari constructiei hotelului au provenit din vanzarea unui teren. "Am cumparat, prin 2002, un teren de 7.400 de metri patrati in zona Pietei Victoriei, cu circa 2,5 milioane de euro, si l-am vandut trei ani mai tarziu unui investitor irlandez, pentru zece milioane de euro", a afirmat omul de afaceri. Cu diferenta de bani si o suma provenita dintr-un credit bancar, Ion Antonescu intentioneaza sa inceapa in primavara anului viitor constructia unui hotel de cinci stele in zona Dorobanti din Bucuresti.
"Am acolo un teren de 1.500 de metri patrati, pe care voi construi un hotel de 150 de camere, care va necesita o investitie de aproximativ zece milioane de euro", a spus Antonescu. Marshal Turism este una din primele cinci agentii de turism din Romania, din punct de vedere al cifrei de afaceri. Agentia a inregistrat anul trecut vanzari de peste 21 de milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.