Allianz AG, cea mai mare companie de asigurari din Europa, a anuntat ca filiala sa Dresdner Bank a inregistrat o scadere de aproape 30% a veniturilor din tranzactionare, un rezultat negativ care contrasteaza cu restul rezultatelor, peste estimari, al
Allianz AG, cea mai mare companie de asigurari din Europa, a anuntat ca filiala sa Dresdner Bank a inregistrat o scadere de aproape 30% a veniturilor din tranzactionare, un rezultat negativ care contrasteaza cu restul rezultatelor, peste estimari, ale grupului. Profitul net al Dresdner a scazut cu 7%, pana la 612 milioane euro in primul trimestru, dar acest rezultat a fost favorizat de concedieri, a mai declarat Allianz. Totodata, compania a anuntat ca 69 milioane euro din scaderea veniturilor din tranzactii ale Dresdner au fost din cauza schimbarii tratamentului contabil acordat derivatelor in primul trimestru al acestui an, fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.