Profitul net al Deutsche Bank, cea mai mare banca germana inscrisa la Bursa, a crescut in primul trimestru cu aproape o treime, la aproape 2,1 miliarde euro, pe baza tranzactiilor cu instrumente financiare, dar rezultatele diviziei de retail au fost
Profitul net al Deutsche Bank, cea mai mare banca germana inscrisa la Bursa, a crescut in primul trimestru cu aproape o treime, la aproape 2,1 miliarde euro, pe baza tranzactiilor cu instrumente financiare, dar rezultatele diviziei de retail au fost sub asteptari. Castigul a depasit cu mult estimarile analistilor, de 1,8 miliarde euro, dar acestia au fost dezamagiti de reducerea profitului diviziei de administrare a activelor (PCAM), care include filialele de retail din Germania. Pietele au primit cu indiferenta datele referitoare la profitabilitatea bancii si, la ora 09.05 GMT, titlurile Deutsche Bank erau cotate in scadere cu 0,6%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.