Compania poloneza din domeniul IT Asseco a achizitionat, prin intermediul filialei din Romania, cate 70% din actiunile companiilor romanesti Fiba Software si Net Consulting, prin tranzactii cu o valoare cumulata de peste 13,5 milioane de euro. "Assec
Compania poloneza din domeniul IT Asseco a achizitionat, prin intermediul filialei din Romania, cate 70% din actiunile companiilor romanesti Fiba Software si Net Consulting, prin tranzactii cu o valoare cumulata de peste 13,5 milioane de euro. "Asseco Romania, subsidiara Asseco Polonia, a cumparat pe data de 7 mai doua companii din Romania. Firma a achizitionat 70% din actiunile firmei de software bancar si financiar Fiba Software pentru 5,85 milioane de euro si 70% din titlurile integratorului de proiecte IT Net Consulting, pentru 9,78 milioane de euro", se arata intr-un comunicat al companiei. Ambele firme achizitionate sunt din Bucuresti.
Fiba Software a raportat in anul 2006 venituri de circa 2,2 milioane de euro si un profit net de 982.000 de euro. Veniturile Net Consulting au depasit anul trecut 25 de milioane de euro, profitul net fiind de 1,75 milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.