Licitatia privind alegerea bancii care va depozita fondurile UE pentru agricultura romaneasca in acest an a fost amanata pentru 4 iunie. Initial, licitatia a fost programata pentru 7 mai, dar a fost amanata pentru a permite tuturor institutiilor inte
Licitatia privind alegerea bancii care va depozita fondurile UE pentru agricultura romaneasca in acest an a fost amanata pentru 4 iunie. Initial, licitatia a fost programata pentru 7 mai, dar a fost amanata pentru a permite tuturor institutiilor interesate sa isi pregateasca oferta. "Au fost foarte multe banci care au fost interesate in ultima clipa, foarte aproape de termenul-limita, astfel ca a fost prelungit termenul de depunere a ofertelor, de la 7 mai la 4 iunie, pentru o mai mare transparenta si pentru a permite tuturor celor interesati sa-si pregateasca oferta", au declarat reprezentanti ai Directiei Achizitii din Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Banca va fi selectata pentru fondurile destinate Romaniei in acest an, cu posibilitatea prelungirii contractului pe o perioada de patru luni. Licitatia vizeaza selectarea bancii in contul careia vor fi virate fondurile UE destinate sectorului agricol, din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala si Fondul European de Garantare Agricola. Ministerul Agriculturii a estimat la 560 de milioane de euro nivelul sumelor care vor fi depozitate de banca castigatoare, adica fondurile UE pentru agricultura care vor ajunge efectiv in Romania, in acest an.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.