Fotbalistii divizionarei secunde FCM Campina au plecat vineri dimineata din cantonamentul de la Hotelul Muntenia, nemultumiti ca presedintele Stefan Chitu (foto) nu le-a platit drepturile salariale pe luna trecuta. Jucatorii i-au cerut lui Chitu sa l
Fotbalistii divizionarei secunde FCM Campina au plecat vineri dimineata din cantonamentul de la Hotelul Muntenia, nemultumiti ca presedintele Stefan Chitu (foto) nu le-a platit drepturile salariale pe luna trecuta. Jucatorii i-au cerut lui Chitu sa le plateasca salariile pe luna trecuta, insa conducatorul gruparii prahovene a conditionat achitarea banilor de obtinerea victoriei in meciul important pentru evitarea retrogradarii, programat astazi, de la ora 11, pe teren propriu, cu Cetate Suceava, in etapa a 28-a a Seriei I a Ligii a II-a. Neprimind un raspuns favorabil, jucatorii si-au luat gentile si au parasit cantonamentul.
Chitu a declarat ca jucatorii ar fi trebuit sa primeasca acesti bani, conform contractelor, abia pe 10 mai. "Nu stiu de ce au facut asa ceva, este stipulat clar ca banii trebuie sa ii primeasca abia saptamana viitoare. Altul este motivul. Mai multi jucatori au fost contactati de cei de la Suceava, acestia fiind chiar capii razmeritei. Daca nu revin la sentimente mai bune cat mai e timp, cu Suceava vom alinia o echipa de juniori, iar saptamana viitoare voi cere suspendarea tuturor jucatorilor pana la finalul contractelor. Este un caz unic in istoria fotbalului campinean. Am anuntat Primaria de ce s-a intamplat, iar daca aceasta dispune de bani lichizi si vrea sa le dea jucatorilor, nu ma voi opune, dar eu unul nu voi ceda acestui santaj ordinar al unor mercenari", a spus Chitu. Acesta a declarat ca Alexandru Cristea si Cosmin Ichim au declansat revolta fotbalistilor prahoveni si ca este decis sa ii actioneze in instanta pe jucatori. "S-a urmarit clar destabilizarea echipei si retrogradarea ei. Sunt scarbit de ce se intampla, ii consider pe cei care au facut asta adevarati golani, din moment ce clubul nu are nici un fel de datorii la ei. Capii acestei rascoale sunt Ichim si Cristea, iar lor li s-au raliat, intr-un timp atat de scurt, incredibil, toti jucatorii", a spus Chitu, care a mentionat ca antrenorul Stefan Nanu va folosi in partida cu Cetate o echipa formata din juniori. Conform unor surse din cadrul clubului, Regulamentul de Ordine Interioara a fost semnat la momentul respectiv de Vasile Lupsa, jucator care nu mai face parte din lotul echipei campinene, fiind plecat la munca in Spania. FCM Campina ocupa locul 14 (ultimul care asigura mentinirea in liga secunda), cu 32 de puncte, in timp ce Suceava se afla pe locul 15, cu 28 de puncte. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.