Grupul Royal Dutch Shell a anuntat majorarea cu 14% a profitului net inregistrat in primul trimestru al 2007, depasind estimarile pietei, in ciuda scaderii preturilor la petrol si a reducerii productiei. Shell a precizat intr-un comunicat ca profitul
Grupul Royal Dutch Shell a anuntat majorarea cu 14% a profitului net inregistrat in primul trimestru al 2007, depasind estimarile pietei, in ciuda scaderii preturilor la petrol si a reducerii productiei. Shell a precizat intr-un comunicat ca profitul net a atins nivelul de 6,932 miliarde dolari. Excluzand elementele non-operationale, care au generat castiguri nete de 371 milioane dolari, rezultatul final a fost de 6,56 miliarde dolari. Totodata, Shell a declarat ca productia de petrol si gaze in primul trimestru al 2007 s-a ridicat la echivalentul a 3,51 milioane barili pe zi, cu 6,3% mai putin decat in aceeasi perioada a anului trecut, fiind cu putin sub asteptari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.