In tara
Vremea va fi instabila cu innorari, averse, descarcari electrice si izolat caderi de grindina in cea mai mare parte a tarii, mai ales in zonele de deal si munte, unde local cantitatile de apa vor fi insemnate. In sud-estul tarii
In tara
Vremea va fi instabila cu innorari, averse, descarcari electrice si izolat caderi de grindina in cea mai mare parte a tarii, mai ales in zonele de deal si munte, unde local cantitatile de apa vor fi insemnate. In sud-estul tarii aceste fenomene se vor semnala cu precadere spre seara si in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade, iar cele minime se vor situa intre 12 si 20 de grade.
La Bucuresti
Cerul va prezenta innorari temporare dupa-amiaza cand va ploua in aversa. Se vor semnala descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade, iar cea minima va fi de 17-18 grade.
La munte
Sambata
Vremea va fi instabila, cu innorari, averse, descarcari electrice si izolat caderi de grindina pe arii relativ extinse. Local cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab pana la moderat cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor.
Duminica
Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi temporar noros si, indeosebi dupa-amiaza si in prima parte a noptii, local se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va prezenta unele intensificari in timpul ploilor. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul precedent.
Pe litoral
Sambata
Vremea va fi calda si usor instabila. Cerul va prezenta unele innorari spre seara si in prima parte a noptii cand vor fi posibile averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 27-29 de grade, iar cea minima de 18-20 de grade. Temperatura apei marii va fi de 21-22 de grade.
Duminica
Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre 26 si 29 de grade, iar cele minime intre 18 si 20 de grade. Temperatura apei marii va fi in jur de 22 de grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.