Actrita Gillian Anderson, care poate fi vazuta la Pro Cinema in rolul popularei agente Dana Scully din "Dosarele X" ("The X Files"), a declarat de curand ca regreta cei noua ani pe care i-a petrecut filmand la serial. Castigatoare a premiilor Emmy si
Actrita Gillian Anderson, care poate fi vazuta la Pro Cinema in rolul popularei agente Dana Scully din "Dosarele X" ("The X Files"), a declarat de curand ca regreta cei noua ani pe care i-a petrecut filmand la serial. Castigatoare a premiilor Emmy si Globul de Aur pentru cea mai buna actrita dintr-un serial dramatic, Gillian a marturisit ca doar banii au tinut-o pe platou.
Desi Anderson a acceptat sa apara si intr-o continuare a filmului inspirat de serialul SF, ea s-a plans de conditiile in care a trebuit sa lucreze in toti cei noua ani de colaborare cu echipa de la "Dosarele X". "Totul parea minunat la inceput. Cu timpul insa m-am trezit ca trebuie sa muncesc mai mult decat un lucrator forestier, cate 16 ore in fiecare zi, timp de noua luni pe an''.
Pentru primul film inspirat de serialul "Dosarele X" Gillian Anderson a primit 3 milioane de dolari (jumatate cat partenerul ei David Duchovny).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.