Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a admis, ieri, transferul procurorului Marian Sintion de la DIICOT la Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA), incepand cu data de 7 mai. Procurorul Marian Sintion si-a dat demisia, din motive
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a admis, ieri, transferul procurorului Marian Sintion de la DIICOT la Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA), incepand cu data de 7 mai. Procurorul Marian Sintion si-a dat demisia, din motive profesionale, la inceputul lunii martie.
In cadrul audierii de ieri de la CSM, Sintion a anuntat ca va fi consilier grad I A in cadrul Ministerului Internelor, ministrul Cristian David urmand sa decida, prin ordin, asupra atributiilor ce-i vor fi date. In cadrul audierii sale de catre Comitetul Strategic al ministerului, Sintion a sustinut ca a demisionat din cauza presiunilor care s-au facut asupra sa si a Directiei, inclusiv de cei care il interpelau. La prezidiu se aflau secretarii de stat in MAI Victor Paul Dobre, Mircea Toader si Anghel Andreescu, in sala fiind prezenti chestorii Constantin Manoloiu, Pavel Abraham, Virgil Ardelean si Gabriel Nita. La timpul respectiv, surse confidentiale ne-au informat ca posibil anchetati de DGA erau seful Politiei Romane, Valentin Fatuloiu, seful Jandarmeriei Romane, generalul Costica Silion, si secretarii de stat in MAI Anghel Andreescu si Nicolae Berechet.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.