Designerii italieni au lansat un nou tip de bijuterii. Newd poate fi aplicat in orice loc de pe trup, direct pe piele, gratie unei pelicule speciale ce nu produce alergii. Modelele sunt diverse, de la fluture la stea, si sunt disponibile in varianta
Designerii italieni au lansat un nou tip de bijuterii. Newd poate fi aplicat in orice loc de pe trup, direct pe piele, gratie unei pelicule speciale ce nu produce alergii. Modelele sunt diverse, de la fluture la stea, si sunt disponibile in varianta de aur alb sau galben, argint, cu diamante sau simple. Noua colectie de bijuterii s-a dovedit un succes pentru compania producatoare, care in mai putin de un an a reusit sa vanda peste 40.000 de piese. Bijuteriile nu sunt definitive si pot fi inlaturate fara a lasa semne pe trup. Gratie unui acord incheiat cu compania Sunsmile din Tokyo, una dintre cele mai importante firme de distributie, noua moda va cuceri si piata asiatica, Aceasta companie va propune bijuteriile-tatuaj ¼made in Florenta" si in elegantele centre comerciale Isotan existente in principalele orase japoneze. Preturile variaza intre 29 si 30.000 de euro, pentru modelele in editie limitata, realizate din aur masiv cu diamante albe si negre.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.