Compania americana Central European Media Enterprises (CME) va lansa o versiune ucraineana a serialului politist "Baieti Buni", care a fost produs de MediaPro, companie partenera a CME, pentru postul Pro TV, se arata pe site-ul targului european de f

Compania americana Central European Media Enterprises (CME) va lansa o versiune ucraineana a serialului politist "Baieti Buni", care a fost produs de MediaPro, companie partenera a CME, pentru postul Pro TV, se arata pe site-ul targului european de formate si continut tv Discop. Compania de productie ucraineana Star Media va produce versiunea locala a serialului, sub numele "Good Guys", pentru Studio 1+1, si urmeaza sa lanseze productia pe pietele de limba rusa in aceasta toamna. Adaptarea serialului "Baieti Buni" vine dupa decizia CME de a crea o versiune ruseasca a telenovelei MediaPro "Lacrimi de iubire", difuzata in Romania de Acasa. CME va colabora cu Intra Communications si Film U.A. pentru lansarea, in toamna, a versiunii rusesti a telenovelei la Studio 1+1 in Ucraina si la Channel 5 (care apartine TV Broadcasting Company) in Rusia.
CME detine toate drepturile pentru formatele si editiile finalizate ale programelor "Neighbours" si "The Street" si imparte drepturile pentru versiunile adaptate in limba rusa ale formatelor "Baieti Buni" si "Lacrimi de iubire" cu MediaPro si partenerii sai de coproductie din Rusia si Ucraina. CME detine in Romania, pe langa Pro TV, posturile Acasa, Pro Cinema si Pro TV International. Compania de media americana detine posturi de televiziune si in Croatia, Cehia, Slovacia, Slovenia si Ucraina.

604,87 milioane de dolari, cifra de afaceri a CME

La nivel de grup, CME a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 604,87 milioane de dolari, in crestere cu 30%. Profitul operational (EBITDA) a fost de 218,84 milioane de dolari, cu 38,6% mai mult decat nivelul din 2005. Posturile de televiziune din Cehia, Romania si Slovacia au realizat 71% din cifra de afaceri si 85,5% din profitul operational al CME.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.