Cel mai mare producator de masini din Coreea de Sud, Hyundai Motor, a anuntat ca a inregistrat o scadere a profitului operational in primele trei luni din 2007, pentru al patrulea trimestru consecutiv, fiind afectat de scaderea vanzarilor si de costu
Cel mai mare producator de masini din Coreea de Sud, Hyundai Motor, a anuntat ca a inregistrat o scadere a profitului operational in primele trei luni din 2007, pentru al patrulea trimestru consecutiv, fiind afectat de scaderea vanzarilor si de costul materiilor prime. Hyundai, care este al saselea producator de automobile din lume impreuna cu grupul afiliat Kia Motors, a inregistrat un profit operational de 291,4 miliarde won (313.1 milioane dolari), depasind estimarile unor analisti care mizasera pe un nivel al profitului operational de 281 miliarde won. Actiunile Hyundai, evaluate la peste 14 miliarde dolari, s-au depreciat cu 1,9% in primul trimestru al 2007, in timp ce cota de piata a grupului sud-coreean a crescut cu 1,3%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.