Prima editie a Maratonului International al Romaniei se va desfasura pe strazile Bucurestiului, pe 21 octombrie, au precizat organizatorii, ieri, intr-o conferinta de presa la care au participat, printre altii, seful Comisiei Europene in Romania, Don
Prima editie a Maratonului International al Romaniei se va desfasura pe strazile Bucurestiului, pe 21 octombrie, au precizat organizatorii, ieri, intr-o conferinta de presa la care au participat, printre altii, seful Comisiei Europene in Romania, Donato Chiarini, primarul Capitalei, Adriean Videanu, presedintele ANS, Octavian Belu, presedintele COSR, Octavian Morariu, presedintele FRA, Sorin Matei, precum si initiatoarea proiectului, Valeria Racila van Groningen, presedintele comitetului de organizare. Competitia va fi dotata cu premii de 50.000 de euro si va cuprinde o cursa clasica de maraton, una de semimaraton, un maraton al corporatiilor, la care se vor inscrie angajati ai agentiilor guvernamentale, ambasadelor, institutiilor si companiilor din tara si din strainatate, precum si o cursa populara de 5 km. "Scopul nostru este sa facem din acest Maraton International al Romaniei o competitie puternica, pentru ca, in trei ani, Bucurestiul sa intre in topul celor mai mari zece curse din lume", a spus directorul de marketing Carlo Capalbo. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.