Institutiile financiare nebancare inscrise in Registrul general la Banca Nationala a Romaniei vor fi constranse sa faca raportari trimestriale privind situatia activelor si pasivelor bilantiere, incepand de la 1 decembrie, potrivit unui proiect de no
Institutiile financiare nebancare inscrise in Registrul general la Banca Nationala a Romaniei vor fi constranse sa faca raportari trimestriale privind situatia activelor si pasivelor bilantiere, incepand de la 1 decembrie, potrivit unui proiect de norma al bancii centrale. Raportarea va avea in vedere situatia activelor si pasivelor bilantiere existente in sold la finele trimestrului pentru care se realizeaza statistica, dar si cea a principalelor active si pasive bilantiere in echivalent lei existente in sold la acelasi moment. Pana in momentul de fata au fost inscrise in Registrul general 107 IFN, dintre care 46 sunt companii de leasing financiar, iar 48 intra in categoria firmelor cu activitati multiple de creditare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.