Scandalul din Ghencea de la finalul saptamanii trecute a convins probabil pe toata lumea de ce Gigi Becali nu va face niciodata treaba la Steaua si nicaieri altundeva, anume ca e total lipsit de abilitati in afaceri si de lucrul cu oamenii, el action
Scandalul din Ghencea de la finalul saptamanii trecute a convins probabil pe toata lumea de ce Gigi Becali nu va face niciodata treaba la Steaua si nicaieri altundeva, anume ca e total lipsit de abilitati in afaceri si de lucrul cu oamenii, el actionand doar instinctiv si pe baza de afecte. Veti spune ca un miliardar nu poate fi total lipsit de fler si inteligenta din moment ce a produs atatia bani, insa in cazul lui Becali III acest lucru nu este valabil, intrucat el s-a imbogatit absolut din greseala. Ei bine, el a fost mereu exasperat ca oile sale intrau pe pamantul CAP-ului si ii erau confiscate, de aceea imediat dupa '90 a cumparat mai mult teren ca sa nu mai pateasca altfel de rusine si sa-si faca neamul de ras. Insusi a recunoscut ca n-a intuit la acea vreme valoarea uluitoare pe care aveau sa o capete acele pamanturi, ci doar s-a lasat convins de betivanii din sat sa le cumpere terenurile, mai ales ca acestia le ofereau pe preturi de nimic si chiar in rate. Daca ar fi fost dupa mintea lui si n-ar fi avut respectiva bafta, n-ar fi ajuns niciodata la miliardul cu care se lauda azi, deoarece debutul sau in afaceri a fost legat de vanzarea galetuselor cu iaurt si de comertul cu blugi si ciunga aduse din Turcia, lucru din care niciodata n-a facut un secret, dar nici bani. In ce priveste fotbalul, tot cam asa. Ultimele doua titluri le-a castigat in ultima etapa si in urma a doua blaturi rasunatoare, cu "Poli" Timisoara si FC Vaslui, dupa care a facut ceva absolut ilogic, aducandu-i la Steaua pe unii din fostii adversari tradatori, in frunte cu Olaroiu, caruia i s-au mai adaugat ulterior cativa jucatori de la amintitele doua echipe. Pai, cu astia vrea sa faca performanta - vorba lui - cu niste hahalere care si-au batut joc de fostele echipe, cu niste Satane? Si nici macar n-a invatat ceva din marile gafe ale trecutului recent, Gigi perseverand cu aceleasi narozii, cel mai recent la meciul cu Otelul, de la care a anuntat ca doreste sa cumpere trei jucatori, exact pe cei care aveau sa fie cei mai slabi de pe teren la acea partida. Din nefericire, el tot nu percepe in ce hal de decadere a ajuns din moment ce anii trecuti, mai treaca mearga, mituia niste pramatii in ultima etapa, cea decisiva, pentru doua titluri nationale, iar acum face acelasi lucru cu cinci runde inainte de final doar pentru un loc doi!?!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.