"Atat noi, cat si Steaua, am cerut amanarea pentru a strange date suplimentrare si pentru a ne pregati apararea. Consider ca Timisoara nu trebuia chemata, chiar daca am fost club organizator, deoarece consideram ca cea care trebuie sa asigure ordinea
"Atat noi, cat si Steaua, am cerut amanarea pentru a strange date suplimentrare si pentru a ne pregati apararea. Consider ca Timisoara nu trebuia chemata, chiar daca am fost club organizator, deoarece consideram ca cea care trebuie sa asigure ordinea, alaturi de cluburi, este Jandarmeria", a declarat directorul executiv al lui "Poli", Gh. Chivorchian. O serie de incidente a izbucnit la finalul meciului, dupa ce suporterii stelisti au fost provocati de cativa fani rapidisti, care sustineau echipa din Timisoara, ajunsi in dreptul lor, pe gazon. Dupa terminarea partidei si dupa ce majoritatea spectatorilor a parasit arena, un grup de fani care participau la activitatea de strangere a recuzitei a patruns pe suprafata de joc, profitand de neatentia fortelor de ordine, si s-au indreptat spre centrul terenului manifestandu-se incitator la adresa suporterilor Stelei. Ca urmare a acestor incitari, suporterii stelisti au inceput sa se poarte violent, rupand scaune si aruncandu-le pe suprafata de joc si asupra fortelor de ordine, fortand gardul protector si escaladandu-l pentru a patrunde pe suprafata de joc. A fost necesara interventia fortelor de ordine, pentru indepartarea acestora din zona gardului si stoparea actiunilor turbulente ale acestora, deoarece starea conflictuala risca sa ia o amploare deosebita. La aproximativ o ora dupa incheierea partidei, fanii stelisti au fost scosi din stadion, in grupuri de cate 25, si au fost legitimati de reprezentantii Jandarmeriei. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.