Gigi Becali a respins ieri ipoteza ca Mihai Stoica l-ar fi tradat si de aceea ar fi fost dat afara de la Steaua. Au existat unele zvonuri care au sustinut ca fostul manager general al Stelei i-ar fi informat pe conducatorii lui CFR Cluj ca patru dint
Gigi Becali a respins ieri ipoteza ca Mihai Stoica l-ar fi tradat si de aceea ar fi fost dat afara de la Steaua. Au existat unele zvonuri care au sustinut ca fostul manager general al Stelei i-ar fi informat pe conducatorii lui CFR Cluj ca patru dintre jucatorii lor nu si-au aparat corect sansele in meciul cu ros-albastrii. "Eu am vazut meciul, dar n-am stat sa-l studiez pana la trei noaptea, cum au facut ei. Dupa ce au studiat pana la trei noaptea probabil au avut motive. Nu aveau cum sa afle de la Mihai ca ei au fost cumparati, iar daca ar fi fost asa ceva, Mihai nu ar fi facut asa ceva", a sustinut ieri patronul Stelei. Becali s-a aratat surprins de faptul ca presa nu l-a atacat pe fostul sau "general" dupa ce acesta a plecat de la Steaua. "Ma asteptam la mai rau, dar vad ca nu. Chiar mi-a si spus ca l-au sunat multi. L-ati atacat pe Mihai Stoica toti anii astia si acum, ca l-am dat afara, vad ca il laudati si ii luati apararea. Cine naiba sa va mai inteleaga si pe voi acum?", i-a intrebat boss-ul din Ghencea pe ziaristi. Dupa ce se spune ca le-a promis rivalelor lui CFR Cluj bani multi pentru a-i incurca pe ardeleni, Becali sustine ca s-a gandit sa-i motiveze si pe urmatorii oponenti ai ocupantei locului doi, Rapid. "Le-as da o prima, dar numai daca fac egal", a calculat repede patronului Stelei, care a spus in repetate randuri ca se teme mai mult de Rapid decat de CFR. Referitor la sondajul in cadrul caruia fanii stelisti au votat ca Gica Hagi si Gica Popescu sa vina la conducerea Stelei, Becali a declarat: "Ei trebuie sa voteze la ei acasa, acasa la mine nu pot. Voteaza, dar mai trebuie sa vreau si eu". Patronul stelist a dorit sa puna capat si disputei legate de castigatoarea Ligii Campionilor, de care depinde calificarea directa alui Dinamo in grupe in sezonul viitor. "As vrea sa se califice Chelsea si Manchester ca sa terminam cu tot balamucul asta, ca sa avem doua echipe in Liga Campionilor si cu asta basta. Nu ma mai intereseaza sa am rautati pentru altii. Ma intereseaza mai mult de mine. Oricat ai avea asa o animozitate fata de adversari, cum suntem Steaua, Dinamo, Rapid, te gandesti ca ei joaca acolo datorita muncii noastre si e normal sa gandeasca asa", a spus Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.