In timp ce ma uitam la televizor, la emisiunea "Surprize, surprize", cu Andreea Marin, am adormit si am visat ca ma plictisesc uitandu-ma la Andreea Marin.  Normal, am umblat la telecomanda, dar la TVR 1 un crainic anunta ca, la cererea publi
In timp ce ma uitam la televizor, la emisiunea "Surprize, surprize", cu Andreea Marin, am adormit si am visat ca ma plictisesc uitandu-ma la Andreea Marin.  Normal, am umblat la telecomanda, dar la TVR 1 un crainic anunta ca, la cererea publicului, cuvantarea presedintelui Basescu se amana pentru o data ce avea sa fie anuntata ulterior, in locul acesteia reluandu-se emisiunea "Surprize, surprize". Normal, am butonat telecomanda pe mai multe canale, asteptand sa se termine pauza cu reclamele la sampoane, prezentate de Andreea Marin, si sa inceapa filmul "Casablanca".  N-am nimic cu Andreea Marin, dovada ca ma uitam la "Surprize, surprize", cand m-a luat somnul, insa as fi vrut sa vad pelicula originala, aceea cu Bogart si Ingrid Bergman, deoarece varianta moderna, cu Bogart si Andreea Marin, o mai vazusem de cateva ori la "Nasul", la "Walker, politist texan" si la "Cronica carcotasilor". Normal ca am umblat din nou la butoane, aruncandu-mi doar o privire la canalele care o discrimineaza fara un motiv explicit pe Andreea Marin si m-am oprit la "Megastructurile" de la Discovery, unde tocmai i se lua un interviu Andreei Marin. Unul care m-a tinut cu sufletul la gura mai bine de jumatate de ora, intrucat intrebarile inginerului care construia podul peste Atlantic se refereau, normal, la pod, pe cand raspunsurile Andreei Marin se refereau, normal, la samponul care face parul elastic ca un pod peste Atlantic si tot atat de neandurator cu matreata. Tot butonand mai apoi in cautarea unei transmisii sportive care sa merite osteneala de a nu ma ridica din fotoliu un ceas-doua, am dat, normal, peste reluarea reluarii emisiunii "Surprize, surprize", numai ca de data asta nu mai stiam daca visam sau chiar ma uitam, pentru ca surpriza consta in intalnirea dintre Andreea Marin si Stefan Banica jr. Normal c-am plans si eu ca toata lumea si poate ca m-as fi tinut, daca la OTV Adriana Bahmutan n-ar fi avut-o ca invitata la "Miercurea in familie" inca de marti pe Andreea Marin. Ceea ce afecta nitel duiosia regasirii celor doi si facea totodata ca voiosia atat de naturala a proaspat divortatei sa para, normal, exagerat de naturala. Am plaans, cum ziceam, de-mi salta, ca la fecioare, camasa de pe mine, cand proaspat casatorita Andreea Marin i-a daruit lui Stefan Banica jr din partea unui producator de sampoane un storcator automat de cafea, ca sa nu uite niciodata momentul regasirii lor in direct.  Intr-un tarziu, plictisit si mai tare de tot ce visam, m-am trezit exact la sfarsitul emisiunii "Surprize, surprize". Dar probabil ca doar am visat ca ma trezesc, fiindca emisiunea nu mai era cu Andreea Marin, ci cu Basescu scapat de grijile Presedintiei si anuntand relaxat, asa cum numai el stie sa fie relaxat si sa rada, surpriza finala: noul program al TVR, in care, de dimineata pana noaptea tarziu, avem parte numai de Andreea Marin.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.