Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, s-a declarat, sambata, nemultumit de lucrarile de la centura ocolitoare a Sibiului, precum si de cele de la gara municipiului. "Stadiul fizic al lucrarilor finalizate de la centura ocolitoare este greu de est
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, s-a declarat, sambata, nemultumit de lucrarile de la centura ocolitoare a Sibiului, precum si de cele de la gara municipiului. "Stadiul fizic al lucrarilor finalizate de la centura ocolitoare este greu de estimat din cauza opiniilor divergente ale partenerilor implicati in proiect. Cert e ca nu este gata si traficul e sufocant", a declarat ministrul, considerand ca, in opinia sa, ar exista doua solutii: fie continuarea lucrarilor cu "firma care a aratat ce poate" (adica firma italiana Todini), fie reluarea procedurilor de licitatie pentru desemnarea unui nou constructor.
De asemenea, Orban s-a aratat nemultumit si de lucrarile de la Gara Sibiu. "I-am dat constructorului termen 1 septembrie pentru lucrari. Pe 31 august ne vom reintalni pentru ca voi veni in Sibiu", a spus ministrul, care a precizat ca santierul din gara a scazut vanzarile de bilete de tren si comertul din zona.
Pe de alta parte, informeaza NewsIn, Orban a fost foarte multumit de evolutia lucrarilor de la Aeroportul International Sibiu, lucrari care cuprind trei obiective: constructia turnului de control, constructia terminalelor si a pistei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.