Andreea Marin Banica, prezentatoarea emisiunii “Surprize Surprize” de la TVR 1, a declarat in timpul show-ului de sambata seara ca este insarcinata si ca va naste la sfarsitul acestui an. Zana Surprizelor, cum este supranumita Andreea Ma
Andreea Marin Banica, prezentatoarea emisiunii “Surprize Surprize” de la TVR 1, a declarat in timpul show-ului de sambata seara ca este insarcinata si ca va naste la sfarsitul acestui an. Zana Surprizelor, cum este supranumita Andreea Marin Banica, si-a inceput emisiunea cu anuntul ca aceasta este cea mai fericita zi din viata ei, ea si Ştefan Banica jr. asteptand un copil la sfarsitul acestui an. “Am spus tot ce era de spus publicului meu de aseara, simplu si clar, nu vreau sa mai adaug nimic in aceasta problema privata, va multumesc pentru intelegere”, a declarat vedeta duminica, pentru NewsIn. Marin a mai spus in emisiunea de la TVR 1 ca sarcina reprezinta iii"un moment importantiii" pentru ea si sotul ei. iii"Presa s-a tot interesat de acest subiect, dar am vrut sa stiti de la mine, eu si Ştefan vom avea un copil la sfarsitul acestui an”. Ce n-a declarat vedeta s-a aflat, insa, in lumea mondena a capitalei. Şi anume ca sarcina este obtinuta intr-o clinica de fertilizare in vitro. Procedura s-a efectuat in celebra maternitate a prof. Bogdan Marinescu( Spitalul „Panait Sarbu”, fost Giulesti).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.