Managerul general al gruparii din Ghencea a declarat ca, dupa meciul cu "Poli" Timisoara, din Cupa Romaniei, a suferit un soc, iar un neurolog i-a recomandat sa se linisteasca departe de fotbal, si a precizat ca si-a revenit in doua zile si este g
Managerul general al gruparii din Ghencea a declarat ca, dupa meciul cu "Poli" Timisoara, din Cupa Romaniei, a suferit un soc, iar un neurolog i-a recomandat sa se linisteasca departe de fotbal, si a precizat ca si-a revenit in doua zile si este gata sa o ia de la capat. "Niciodata nu m-am simtit atat de rau, chiar si fizic, ca atunci. Si dupa meciul de la Bistrita am avut probleme; am pus foarte mult la inima infrangerea. Am incercat sa-i fac apoi pe jucatori sa joace si pentru mine, dar a fost o deziluzie crunta, n-a fost nici o schimbare cu Timisoara", a spus oficialul stelist.
Stoica a dezvaluit ca a vrut de mai multe ori sa plece de la Steaua, ultima oara dupa meciul de la Bistrita. "Dupa infrangerea cu Timisoara nu credeam ca mai pot fizic sa o iau de la capat. Atunci am hotarat sa ma izolez un pic, sa ma limpezesc vreo doua saptamani. Mi-am dat seama ca fac cea mai mare prostie, asa ca marea mea vacanta a fost de doua zile. Sunt incarcat si gata sa o iau de la capat. Pe banca nu mai stau in viata mea, sunt emotiile prea mari. Am crezut ca stand acolo pot da putin echilibru, pentru ca Oli e putin mai nervos", a spus Stoica. Acesta a declarat ca a consultat un neurolog. "Mana stanga nu mai raspundea la comenzi, e o problema somatica. Mi s-a recomandat sa plec undeva, sa imi pun ordine in ganduri doua saptamani. In doua zile am facut-o! Tentat sa plec am fost de mai multe ori, dar mai mult m-am alintat", a precizat Meme. Stoica a mai afirmat ca si Olaroiu a avut cateva tentative de a pleca, dar ca de fiecare data a reusit sa-l intoarca din drum. Managerul stelist a anuntat ca de trei zile si-a schimbat numarul de telefon si ca l-a durut foarte mult faptul ca doar trei jucatori s-au interesat de noul numar, unul dintre ei fiind Dica.
"Nu l-am facut betiv pe Lobont!"
Stoica a explicat care au fost jucatorii propusi de el pentru a veni la Steaua, fara a se consulta cu cineva, si adusi de Gigi Becali: Cernea, Andrey, P. Marin, Ghionea, Curt, Nicolita, Cristocea, Elton, Dica, V. Iacob, precum si pe tinerii Al. Tudose, A. Enescu si Ochirosii. Stoica si-a asumat raspunderea pentru Carlos si Saban, precizand ca i-a mai dorit pe Semedo, Buga si Badoi. Meme a afirmat ca Gigi Becali era pregatit sa dea doua milioane de euro pentru Mazilu, dar s-a opus, considerand ca e mai bine sa se dea 600.000 de euro pe Thereau. Oficialul stelist a tinut sa clarifice de ce Lobont nu a ajuns la Steaua, dupa ce Gigi Becali a dezvaluit ca transferul s-a ratat din cauza sa. "Il cunosc foarte bine, am o relatie buna cu el. Gigi mi-a spus ca Lobont va semna cu Dinamo si daca n-ar fi bine sa-l luam. Are probleme, exact asa am spus, se poate intelege ca nu avusese un sezon stralucit la Fiorentina, ca in SUA a fost filmat cu tigara in gura. N-am spus ca e betiv, doar am spus ca se aude ca are o viata mai tumultuoasa", a mentionat Meme, adaugand ca i-a refuzat pe A. Stoica, Vranjkovic, L. Goian, Burdujan si Pascovici. Stoica a mai declarat ca, daca nu se va acomoda, mijlocasul brazilian Elton, pe care il considera "un jucator de geniu", va pleca. Stoica a declarat ca plecarea lui Oprita la Dinamo este "un caz delicat" si l-a acuzat pe acesta pentru viata extrasportiva: "L-am oprit cand era cu bagajele facute pentru Timisoara si imi pare rau. La el aparuse o delasare, nu era foarte interesat. Urma sa jucam marti cu Real Madrid, duminica se intra in cantonament si el atunci facea botezul la hotel, era cu nasii. La un meci cu Dinamo, 2-2, cu Protasov, dupa meci nu s-a dus in vestiar cu ceilalti, sa planga, sa sparga de nervi, ci, cu echipament si cu ghetele in picioare, a urcat in camera si s-a dus la teletext, sa consulte pariurile. Asa simtea el pentru Steaua!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.