Potrivit Mediafax, Cioroianu a fost refuzat de Rice, din motive de timp. Oficialul american va sta putin la Oslo, iar agendele celor doi ministri nu s-au potrivit, a fost explicatia oferita de purtatorul de cuvant al MAE, Corina Vintan. Desi refuzat
Potrivit Mediafax, Cioroianu a fost refuzat de Rice, din motive de timp. Oficialul american va sta putin la Oslo, iar agendele celor doi ministri nu s-au potrivit, a fost explicatia oferita de purtatorul de cuvant al MAE, Corina Vintan. Desi refuzat de sefa diplomatiei americane, Cioroianu a reusit sa se introduca pe agenda omologilor sai norvegian, Jonas Gahr Store, si canadian, Peter Gordon MacKay, cu care va detalia subiecte precum operatiunile din Afganistan (ISAF), Kosovo (KFOR) si apararea strategica antiracheta, inclusiv implicatiile proiectului american privind scutul antiracheta. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.