"Este primul parteneriat semnat de FRB dupa decembrie '89. Este un pas important si ne dorim ca in viitor sa ne atragem reciproc. Actualul contract acopera mai multe sectoare, urmand ca in plan sportiv sa punem mai mult baza pe nationalele de senior
"Este primul parteneriat semnat de FRB dupa decembrie '89. Este un pas important si ne dorim ca in viitor sa ne atragem reciproc. Actualul contract acopera mai multe sectoare, urmand ca in plan sportiv sa punem mai mult baza pe nationalele de seniori si senioare, iar in plan social sa ne ocupam de proiectele demarate in gradinite si scoli, dar si in programul de amplasare a panourilor de baschet in diverse cartiere din orasele mari", a spus Tocala, adaugand ca semnarea contractului cu Volkwagen Sport a permis FRB sa inscrie in intrecerile FIBA-Europe, in premiera, zece echipe nationale. In plus, Tocala a mai mentionat ca intrecerile interne de la toate nivelurile de varsta vor purta denumirea de "Campionatul National - Volkswagen", dupa ce forul de specialitate a inregistrat noua marca la OSIM. Prezent la conferinta de presa alaturi de internationalii Fometescu si Carutasu, Uce Iheadindu i-a inmanat directorului Albulescu din partea jucatorilor selectionati pentru "All Star Game - Volkswagen" un tricou cu semnaturile tuturor participantilor la primul eveniment derulat sub auspiciile noului parteneriat. "Am ales baschetul pentru ca proiectele prezentate de presedintele Tocala, atat in plan sportiv, cat si social, ne-au atras. Pe parcursul acestei colaborari, care o dorim cat mai lunga, vom fi deschisi si la alte initiative", a subliniat reprezentantul VW Sport.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.