O banda de traficanti de droguri de mare risc a fost anihilata in urma unor actiuni a politiei antidrog si a Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Ilfov.
Potrivit anchetatorilor, reteaua actiona in Bucuresti si judetul Ilfov. Pan
O banda de traficanti de droguri de mare risc a fost anihilata in urma unor actiuni a politiei antidrog si a Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Ilfov.
Potrivit anchetatorilor, reteaua actiona in Bucuresti si judetul Ilfov. Pana acum, sase persoane au primit mandate de arest preventiv pentru 29 de zile in timp ce politia judetului Ilfov a retinut doi suspecti din Dambovita in urma unor descinderi. Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, in perioada februarie - aprilie 2007, politistii antidrog de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Ilfov, coordonati de procurorii DIICOT, au anchetat activitatea infractionala a gruparii organizate specializate in traficul de droguri de mare risc. In urma investigatiilor si probelor stranse de anchetatori, primii sapte traficanti au fost prinsi in 17 aprilie. Politistii si echipele DPIR Ilfov au facut, marti, perchezitii imobiliare la cinci adrese din Sectorul 1 al Capitalei. In urma descinderilor au fost retinuti Ciprian C. (24 de ani), Liliana C. (42 de ani), Ion C. (22 de ani), Daniel R. (24 de ani), Nicoleta R. (28 de ani), Vasile R. (32 de ani) si Sanda R. (27 de ani). Totodata, in urma perchezitiilor au fost depistate 23 doze de heroina (aproximativ 1,06 grame), destinate comercializarii si consumului propriu, se arata intr-un comunicat al IGPR. Traficantii distribuiau heroina in sectorul 1 al Capitalei, si in localitatile ilfovene Buftea, Chitila si Mogosoaia.
Tribunalul Bucuresti a decis ca sase dintre acestia sa fie arestati preventiv pentru 29 de zile pentru trafic si detinere de droguri de mare risc, punerea locuintei, cu buna stiinta, la dispozitie in vederea consumului de droguri de mare risc si constituirea unui grup infractional organizat. Alti doi membri ai gruparii, Eugen B. si Laurentiu A. (ambii in varsta de 29 de ani), au fost retinuti saptamana trecuta, in urma unei descinderi a ofiterilor antidrog intr-un imobil din municipiul Titu, judetul Dambovita. La perchezitii, politistii au descoperit asupra acestora 215 comprimate de metadona, destinate comercializarii. (T.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.