Fara vana, fara spectatori, fara Elton, fara Meme Stoica, Steaua si-a trecut in cont o victorie extrem de importanta sambata seara, in meciul cu Poli Iasi. Cu Olaroiu reconfirmat la mijlocul saptamanii trecute, dupa trei esecuri consecutive, campioni
Fara vana, fara spectatori, fara Elton, fara Meme Stoica, Steaua si-a trecut in cont o victorie extrem de importanta sambata seara, in meciul cu Poli Iasi. Cu Olaroiu reconfirmat la mijlocul saptamanii trecute, dupa trei esecuri consecutive, campionii nu au aratat, asa cum se astepta, vreo fata complet schimbata, ci doar ceva mai multa determinare, suficienta pentru a trece de moldoveni, conditie absolut necesara pentru a nu pierde contactul cu rivalele CFR Cluj si Rapid, cu care se bate la locul secund.
Steaua a avut norocul sa marcheze repede, prin Vali Badea, care a profitat la maximum de indolenta fundasilor oaspeti, prima repriza a controlat-o destul de autoritar, trecandu-si in cont inca o bara, a lui V. Iacob, iar in partea a doua Olaroiu nu s-a jenat sa apere avantajul minim, reusind sa aduca ce ii lipseste cel mai mult echipei sale acum, punctele. Urmeaza testul adevarului pentru campioni, care joaca joi la Cluj, intr-un meci care va decide in mare masura ocupanta locului doi in acest campionat.
Steaua a inceput cu Elton pe banca, probleme musculare, cu Croitoru pentru prima data titular, fara managerul general, plecat sa urmareasca jucatori pentru remanierea anuntata in vara si fara fani, ca urmare a deciziei Comisiei de disciplina. La final, Gigi Becali era multumit.
"Mi-a placut foarte mult jocul din prima repriza. M-a incantat asa tare incat uitasem de spectatori. In a doua repriza am stat cu emotii. Am avut si ghinion, pentru ca puteam sa mai inscriem un gol, doua, dar am stat cu sufletul la gura pana la final. Nu poti sa spui ca Steaua si-a revenit in totalitate, dar dupa jocul din prima repriza putem spune ca am facut un pas inainte", a spus Becali.
"Am simtit victoria si nu mai stiam cum sa ma bucur. Nu ma asteptam sa fie asa greu. Era un meci cu mare presiune si trebuia sa castigam. La gol nu stiam cum sa mai reactionez. Imi venea sa fac tumbe pe teren, dar nu stiu. Daca am castigat, inseamna ca Oli a facut cea mai buna echipa", a comentat capitanul Mirel Radoi. "Dupa cum am jucat in prima repriza putem avea sperante, dar in a doua ne-am relaxat si in loc sa fim baieti destepti sa plimbam mingea, am alergat foarte mult dupa ea. Am primit in prima repriza o lovitura la umar, dar sunt sacrificii mult mai mari pe care le fac colegii mei. Nu pot spune ce anume", a punctat Radoi. Acesta a vorbit si despre absenta fanilor din tribune.
"E foarte greu fara spectatori, dar trebuie sa fii puternic psihic. Trebuie sa ne gandim si la faptul ca daca era 0-0 cu spectatori in tribune, era presiunea mult mai mare pe noi. E o victorie de moral, de care aveam nevoie", a comentat Radoi.
De partea cealalta, Ionut Popa, antrenorul care se lauda cu trei victorii in fata Stelei, era mahnit. "A fost un meci in care atmosfera a fost plictisitoare. Fara spectatori nici nu-ti arde de joc. Este pacat pentru fotbal. Nu inteleg de ce nu se poate da o lege pentru a starpi huliganismul. Se vor intampla lucruri grave.
O sa vina spectatorii sa te atace la autocar, sa-ti dea in cap. Cine sa ne protejeze?", a spus Popa. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.