"Si care sunt planurile tale de viitor? Ce ai de gand sa faci dupa terminarea facultatii? Ramai in tara sau pleci in strainatate?". Aceste chestionari ar fi doar o parte din avalansa de intrebari care ii intampina pe studentii romani inca din prima z
"Si care sunt planurile tale de viitor? Ce ai de gand sa faci dupa terminarea facultatii? Ramai in tara sau pleci in strainatate?". Aceste chestionari ar fi doar o parte din avalansa de intrebari care ii intampina pe studentii romani inca din prima zi de bobocie. CrossROads vrea sa le spuna altceva, sa le demonstreze ca, de fapt, visul lor se poate realiza foarte usor chiar aici, acasa, in Romania! Singura conditie o reprezinta perseverenta si increderea in ceea ce vor sa devina!
Cele doua conferinte CrossROads le vor prezenta studentilor doua tipuri de reusite in Romania: romani care dupa ce au studiat ani buni in afara au hotarat sa se intoarca si si-au cladit aici cariere de succes in domeniul comunicarii, si nu numai (Bogdana Butnar, Liviu David, Lucian Georgescu, Radu Georgescu, Oana Lazaroae, Gabriela Dobre, Bogdan Manea) si expati cunoscuti in mediul de afaceri romanesc pentru reusitele lor in agentiile din Romania (Mark Walton, Matehew Dezzani, Daniela Knecht, Solene Cesbron). In a doua zi, dezbaterea va fi in limba engleza.
CrossROads va avea loc in perioada 24-25 aprilie 2007 in Aula Magna a Academiei de Studii Economice Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.