Avanpremiera

Vacanta lui Mr. Bean - Mr. Bean's Holiday
Cu: Rowan Atkinson  
Bucuresti - Cityplex, sambata - duminica: 20.45
Bucuresti - Hollywood Multiplex, sambata - duminica: 19.45
Bucuresti - Movieplex Cinema P
Avanpremiera

Vacanta lui Mr. Bean - Mr. Bean's Holiday
Cu: Rowan Atkinson
Bucuresti - Cityplex, sambata - duminica: 20.45
Bucuresti - Hollywood Multiplex, sambata - duminica: 19.45
Bucuresti - Movieplex Cinema Plaza Romania, sambata - duminica: 21.30

'Dezastrul>> are pasaport
Intr-o dupa-amiaza ploioasa, in Anglia, Mr. Bean este fericit ca a luat premiul intai la o tombola organizata la biserica din localitate. A castigat o excursie in sudul Frantei si o camera video nou-nouta. Se va afla la Cannes, in timpul faimosului festival. Prinde Eurostarul catre Paris si filmeaza absolut totul cu noua lui camera video. La Gare de Lyon, il roaga pe un alt pasager sa-l filmeze in timp ce se urca in trenul de Cannes. Cel care il filmeaza este un regizor rus pe nume Emil Duchesvsky, ce urmeaza sa faca parte din juriul festivalului. In timp ce filmeaza, trenul pleaca si Emil ramane pe dinafara. Mr. Bean se indreapta catre sud, cand isi da seama ca Stepan, fiul lui Emil, in varsta de 10 ani, se afla in tren fara tatal sau. Niciunul din cei doi nu in telege limba celuilalt. Dupa mai multe peripetii, cei doi vor fi dati jos din tren si raman fara niciun ban, undeva in Franta. Emil, tatal lui Stepan, il reclama pe Mr. Bean la politie si o urmarire nationala este declansata.

Premiera
Ellie Parker - Ellie Parker
Cu: Naomi Watts

Bucuresti - Hollywood Multiplex, sambata: 19.15, 21.30
duminica: 18.45, 20.45
Bucuresti - Movieplex Cinema Plaza Romania, sambata - duminica: 11.00 - 15.00 - 17.00 - 20.15

Drumul anevoios spre Cetatea Filmului
“Ellie Parker“ este amuzanta poveste a unei actrite care incearca sa dea lovitura la Hollywood. Ellie este tanara, frumoasa, talentata, dar dramul de noroc necesar pentru a reusi in cetatea filmului ii lipseste cu desavarsire dintre “accesorii“. Prin urmare, ea isi duce viata de la un casting la altul, neuitand sa si profite de putinul timp liber pe care il are. Un rol extrem de potrivit pentru talentul de improvizatie al australiencei Naomi Watts, “Ellia Parker“ a fost, initial, un scurtmetraj.

Premiera

Jocul ielelor
Teatrul National I.L.Caragiale, Sala Atelier
sambata, ora 19.00

Regia: Claudiu Goga, Cu: Marius Stanescu / Liviu Lucaci, Mircea Rusu, Dorin Andone, Vlad Ivanov, Dan Tudor/ Ioan Andrei Ionescu, Daniel Badale, Bogdan Musatescu, Eugen Cristea, Cornel Tigancu, Eduard Dumitru, Irina Movila/Ilinca Goia, Ilinca Tomoroveanu, Rodica Ionescu, Emilia Popescu, Aristita Diamandi si copiii: Stefan Tase, Alexandru Dobre.
Pretul biletelor: 26,25 lei, 10,50 lei (redus)

Viata lunga - Long Life
Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu
sambata, ora 19.00

Regia: Alvis Hermanis


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.