Compania Tinapack a achizitionat baza Clabucet Sosire din Predeal de la familia lui Theodor Stolojan, a declarat Tina Burton, proprietara Tinapack, transmite Mediafax. "Nu va pot spune exact suma pe care am platit-o pe baza Clabucet, dar ea se situea
Compania Tinapack a achizitionat baza Clabucet Sosire din Predeal de la familia lui Theodor Stolojan, a declarat Tina Burton, proprietara Tinapack, transmite Mediafax. "Nu va pot spune exact suma pe care am platit-o pe baza Clabucet, dar ea se situeaza undeva intre opt si zece milioane de euro. Tranzactia este incheiata, urmand ca in maximum doua saptamani sa finalizam ultimele detalii logistice", spune Tina Burton. La randul sau, Theodor Stolojan a confirmat tranzactia, insa a refuzat sa dea detalii privind destinatia banilor obtinuti din aceasta afacere. "Nu discut suma obtinuta si nici nu pot sa spun ce o sa facem cu banii. Hotelul nu a fost proprietatea mea, ci a copiilor mei. Am decis sa vindem pentru ca nici unul dintre copiii mei nu se ocupa de aceasta afacere", a afirmat Stolojan.
Ansamblul Clabucet, care include o cabana si un hotel, se afla in patrimoniul firmei Pavcrib Clabucet Sosire SRL. Clabucet Sosire are o suprafata construita de 4800 de metri patrati, fiind situat la baza partiei din Predeal. Hotelul Premier are 12 camere si patru apartamente, iar restaurantul are o capacitate de 40 de locuri. Cabana are 20 de camere si doua apartamente, precum si un restaurant de 120 de locuri.
Potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului, copiii lui Theodor Stolojan, Vlad Stolojan si Ada Palea, detin fiecare o participatie de 45% la Pavcrib. Vasile Paval, in varsta de 52 de ani, controleaza restul partilor sociale, reprezentand 10% din capital. Tina Burton, noul proprietar al complexului, spune ca are in plan investitii "mari" in modernizarea complexului. "Dupa ce investim in complex, vrem sa il afiliem la un lant international", a adaugat ea. Compania Tinapack este actionarul principal al Conect Business Park, care detine doua cladiri de birouri in nordul Bucurestiului. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.