Daca Rapidul zice ca s-a temut de Pandurii Targu Jiu sa fiti siguri ca a spus-o numai si numai din politete. Gorjenii lui Marin Condescu au parut parca din start coplesiti de performanta istorica, de renume judetean, de a accede intr-o faza atat de a
Daca Rapidul zice ca s-a temut de Pandurii Targu Jiu sa fiti siguri ca a spus-o numai si numai din politete. Gorjenii lui Marin Condescu au parut parca din start coplesiti de performanta istorica, de renume judetean, de a accede intr-o faza atat de avansata a amintitei competitii cu porecla de bere ieftina.
Nu se poate spune ca out-sider-ii nu s-ar fi cramponat de ambitia lor olteneasca, insa acum aceasta a fost mai frivola si mai bezmetica decat de obicei, lucru care s-a vazut mai intai la faza din minutul 11, cea din care Ianis Zicu a deschis scorul. Pana si Razvan Lucescu si-a dat seama de ce adversar ridicol are in fata, nepistonandu-i suplimentar pe jucatorii sai, indemnandu-i la un joc calm, de mentinere a aparent fragilului rezultat, ba chiar riscandu-se sa-l scoata la pauza de pe teren pe Ionel Ganea, lucru care, cunoscuta fiind irascibilitatea si intempestivitatea atacantului originar din Fagaras, s-ar fi putut solda chiar cu o bataie zdravana.
In cea de a doua repriza partida a decurs la fel de anost si previzibil, istoria acesteia putandu-se lesne rezuma numai la cel de-al doilea gol al Rapidului, inscris spre final de inlocuitorul lui Ganea, Viorel Moldovan, care in minutul 78 a trimis in plasa printre picioarele portarului bosniac Adnan Guso dupa o pasa primita de la Mugurel Buga.
PANDURII - RAPID 0-2 (0-1)
A marcat: ZICU (11), V. MOLDOVAN (78)
Stadion: "Dan Paltinisanu"; specatori: 7000.
PANDURII: Guso - A. Rus, Chibulcutean, Vatavu, Dragomir - Mandrean (72 Popete), Fl. Stanga (46 Vasilache), Al. Pacurar, D. Orac (58 L. Mihai) - Vintilescu, I. Iordache. Antrenor: E. Neagoe.
RAPID: Apoula - M. Constantin, Maftei, Sapunaru - Badoi, Maldarasanu (81 Mazilu), E. Dica, Perja - Buga, Ganea (46 V. Moldovan), Zicu (67 N. Grigore). Antrenor: R. Lucescu.
Cartonase galbene: I. Iordache (45A1), Dragomir (53) / Maftei (49)
Au arbitrat: A. Constantin - O. Trandu, M. Savaniu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.