"Felicitari Timisoarei! Este o performanta frumoasa, si-au dorit asta. Si noi ne propunem sa jucam al doilea an consecutiv finala. Pandurii este o echipa incomoda, invatata sa se apere mult. Ne convine ca jucam la Timisoara. Eu am fost unul dintre ce
"Felicitari Timisoarei! Este o performanta frumoasa, si-au dorit asta. Si noi ne propunem sa jucam al doilea an consecutiv finala. Pandurii este o echipa incomoda, invatata sa se apere mult. Ne convine ca jucam la Timisoara. Eu am fost unul dintre cei ce au sustinut ideea de a juca aici, in primul rand pentru ca mereu am fost primiti bine si terenul este foarte bun. Asteptam sprijin din partea suporterilor polisti", a spus R. Lucescu miercuri seara, la sosirea pe Aeroportul "Traian Vuia" din Timisoara. Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat ca nu se astepta la acest rezultat. "In orice meci din cupa este posibil orice. Acest rezultat este unul la care ne asteptam mai putin. O finala cu Timisoara ar fi foarte frumoasa. Sper ca rezultatul din meciul cu Steaua sa nu-i faca pe suporterii timisoreni sa se razgandeasca in ceea ce priveste sustinerea noastra in meciul cu Pandurii", a spus Zotta. La randul sau, atacantul Viorel Moldovan a declarat ca "Poli" merita sa joace finala. "Ma bucur, pentru ca s-au facut multe investitii aici si meritau sa joace o finala", a spus Moldovan. Si Cristian Sapunaru s-a bucurat pentru victoria echipei timisorene: "Sunt fericit ca s-au calificat ei. Speram la o finala cu ei". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.