Dupa ce inaintea meciului cu "Poli" a anuntat ca, indiferent de rezultat, va demisiona - lucru facut public de capitanul Radoi - Olaroiu a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca a semnat un nou contract, pentru trei ani, cu gruparea din Ghence
Dupa ce inaintea meciului cu "Poli" a anuntat ca, indiferent de rezultat, va demisiona - lucru facut public de capitanul Radoi - Olaroiu a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca a semnat un nou contract, pentru trei ani, cu gruparea din Ghencea. "Stiam ca Olaroiu isi va da demisia, ne-a spus inainte de meci ca va fi ultimul lui meci si se pare ca noi l-am ajutat sa plece. Nu cred ca gasim antrenor mai bun ca el. Noi vom incerca sa-l determinam sa ramana, dar nu depinde de noi", a spus Radoi dupa meciul cu "Poli". "M-am gandit sa-mi dau demisia, dar nu puteam sa las echipa la greu. Raman la Steaua", a spus Olaroiu.
Lovitura de teatru ieri, la Palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru, nr. 1: intr-un moment in care toata lumea astepta demisia lui Olaroiu - el insusi declarase ca va pleca daca nu va trece de "Poli" in cupa; a plusat chiar inainte de meci anuntandu-si jucatorii ca va pleca indiferent de rezultat - antrenorul si-a prelungit cu inca trei ani contractul cu gruparea din Ghencea! Olaroiu a recunoscut ieri ca a fost aproape de demisie si a precizat ca s-a razgandit miercuri seara, dupa meciul cu "Poli", chiar daca Steaua a pierdut. "Am discutat cu Gigi, cu Meme, cu echipa... Sunt momente grele, dar Steaua este o familie, iar eu nu pot sa ma rup de familie in acest moment greu. Recunosc ca am vrut sa plec si imi asum responsabilitatea si pentru lucrurile bune si pentru cele mai putin bune facute la Steaua. Am fost foarte suparat si am incercat sa iau totul asupra mea pentru a elibera echipa de aceasta presiune. Dupa meciul cu Timisoara m-am razgandit si, pe masura ce vad mai multa inversunare si minciuna, pe atat sunt mai puternic", a spus Olaroiu. Tot la conferinta de presa de ieri, Gigi Becali a spus ca i-a prelungit contractul lui Olaroiu pentru ca antrenorul a dat dovada de caracter. "Pentru ca Steaua sa aiba liniste si sa nu mai fie speculatii, eu, patronul, am aici un contract pe care il semnez in alb! Este un contract pe trei ani, cu niste clauze ca Oli nu isi poate da demisia. Celelalte clauze si le va pune el. Dupa ce imi spusese miercuri ca vrea sa plece si l-am convins sa ramana, seara mi-a spus ca nu mai pleaca si m-am bucurat. Profesional, este un bun antrenor, nu spun foarte bun, e posibil sa fie si asa, dar ca e bun nu poate pune nimeni la indoiala", a afirmat Gigi Becali. "Nu trebuie sa uitam momentele frumoase, calificarile, Liga Campionilor, campionatul... Olaroiu ne-a adus bucurii si nu este normal ca el sa plece. Mai mult, mi-a dovedit ca are caracter, iar principiul meu de viata este acela ca trebuie sa fiu inconjurat de caractere", a mai spus boss-ul din Ghencea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.