TALIA, Serie A, etapa a 22-a (restante)
l CRISTIAN CHIVU a jucat toate minutele pentru AS Roma, 3-1 in deplasare cu Inter Milano. Chivu a pasat decisiv la primul gol al Romei
l ADRIAN MUTU a fost integralist pentru AC Fiorentina, 0-2 in d
TALIA, Serie A, etapa a 22-a (restante)
l CRISTIAN CHIVU a jucat toate minutele pentru AS Roma, 3-1 in deplasare cu Inter Milano. Chivu a pasat decisiv la primul gol al Romei
l ADRIAN MUTU a fost integralist pentru AC Fiorentina, 0-2 in deplasare cu FC Parma
l PAUL CODREA a fost titular pentru AC Siena, 1-0 acasa cu AC Torino. Codrea a fost schimbat in minutul 56 de Eremenko * VALI NASTASE a fost doar rezerva pentru Ascoli, 2-5 acasa cu AC Milan.
BULGARIA, PFL, etapa a 23-a * FLORENTIN PETRE a marcat un gol pentru TSKA Sofia, 2-0 acasa cu Botev Plovdiv. Petre a fost titular, a deschis scorul in minutul 30 si a fost inlocuit in minutul 54 de Udogi. De la TSKA a lipsit EUGEN TRICA (neconvocat).
POLONIA, Ekstraklasa, etapa a 22-a
l EMILIAN DOLHA (integralist) si HRISTU CHIACU (titular, schimbat in minutul 46 de Cantoro) au jucat pentru Wisla Cracovia, 2-1 acasa cu Leczna.
ELVETIA, Challange League, etapa a 24-a
l CRISTIAN IANU (integralist) si ADRIAN PIT (din minutul 46 in locul lui Ajide) au jucat pentru AC Bellinzona, 1-3 in deplasare cu Lugano.
SPANIA, cupa, semifinale (tur) * COSMIN CONTRA a lipsit de la Getafe, 2-5 in deplasare cu FC Barcelona.
UCRAINA, cupa, semifinale (tur) * TIBERIU GHIOANE (titular, schimbat in minutul 68 de Correa) si FLORIN CERNAT (din minutul 73 in locul lui Rotan) au jucat pentru Dinamo Kiev, 1-0 in deplasare cu Metalist Harkov, echipa de la care a lipsit FLAVIUS STOICAN * RAZVAN RAT si CIPRIAN MARICA au lipsit de la Sahtar Donetk, 0-0 acasa cu Tavria Simpferopol. Cei doi n-au fost convocati de antrenorul MIRCEA LUCESCU.
RUSIA, cupa, sferturi de finala (retur)
l RAZVAN COCIS a fost integralist pentru Lokomotiv Moscova, 4-0 acasa cu Dinamo Moscova. Lokomotiv s-a calificat (1-0 in tur) * FLORIN SOAVA a lipsit de la Spartak Moscova, 1-1 acasa cu Zenit St. Petersburg. Spartak s-a calificat (2-1 in tur) * POMPILIU STOICA a lipsit de la FC Moscova, 2-0 in deplasare cu Krilia Sovetov Samara. FC moscova s-a calificat (3-2 in tur).
OLANDA, cupa, semifinale (un meci)
l NICOLAE MITEA a marcat un gol pentru Ajax Amsterdam, 3-1 acasa cu RKC Waalwijk. Mitea, introdus pe teren in minutul 84 in locul lui De Mul, a marcat pentru 3-1 in minutul 88. Tot pentru Ajax, GEORGE OGARARU a fost integralist. In finala, Ajax va intalni, pe 6 mai, la Rotterdam, castigatoarea semifinalei dintre Alkammar si Breda.
BELGIA, cupa, semifinale (tur) * ALIN STOICA a marcat un gol pentru KAA Gent, 3-1 acasa cu FC Bruges. Stoica a fost titular, a marcat al treilea gol al echipei sale in minutul 58 si a fost schimbat in minutul 89 cu Laybutt.
FRANTA, cupa, semifinale (un meci)
l CLAUDIU KESERU a intrat in minutul 61 pentru FC Nantes, 0-3 in deplasare cu Olympique Marseille. Keseru a intrat in locul lui Da Rocha. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.