Ieri s-a deschis la Iasi cea de-a XV-a editie a Targului International de Carte "Librex", desfasurat la Palatul Culturii, la care sunt prezente toate marile edituri din tara. Pana duminica, ultima zi a Targului vor avea loc numeroase landari de carte
Ieri s-a deschis la Iasi cea de-a XV-a editie a Targului International de Carte "Librex", desfasurat la Palatul Culturii, la care sunt prezente toate marile edituri din tara. Pana duminica, ultima zi a Targului vor avea loc numeroase landari de carte la care vor participa autori romani. Astazi, va fi lansat volumul de poezii al lui Nichita Danilov "Centura de castitate", aparut la Editura Cartea Romaneasca, iar maine vor avea loc mai multe lansari dintre care doua pe care organizatorii le anunta drept inedite, un "Dictionar Explicativ Ilustrat al Limbii Romane", editat de Total Libra Bacau, si volumul "Constantin Brancusi - Sculptor crestin ortodox", scris de Mitropolitul Daniel al Moldovei si Bucovinei. (M.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.