Ieri, clubul de sub Grant a precizat ca ecranul gigant, de 67 de metri patrati, va fi amplasat pe terenul de zgura din spatele Teatrului Giulesti si in fata sa sunt asteptati abonatii care nu pot urmari partida din tribuna. "Vreau amplasarea in afara
Ieri, clubul de sub Grant a precizat ca ecranul gigant, de 67 de metri patrati, va fi amplasat pe terenul de zgura din spatele Teatrului Giulesti si in fata sa sunt asteptati abonatii care nu pot urmari partida din tribuna. "Vreau amplasarea in afara stadionului a unui ecran urias, pe care voi, suporterii Rapidului, sa puteti urmari meciul cu Dinamo! Intr-adevar, sper din toata inima ca acest proiect sa devina realitate si sa puteti urmari meciul chiar acolo, in apropierea stadionului. Eu cred ca meritati acest lucru, fiindca sunteti suporterii unei echipe unice in fotbalul romanesc", s-a adresat Copos fanilor giulesteni pe blogul sau. Conducerea gruparii giulestene a solicitat Comisiei de Apel a FRF ca derby-ul Rapid - Dinamo, din cadrul etapei a 27-a a Ligii I, sa se dispute pe stadionul din Giulesti cu portile inchise, si nu cu spectatori pe Stadionul "National" din cadrul Complexului Sportiv National "Lia Manoliu", cum se stabilise initial. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.