Totul la acea femeie insufla putere: nu aparea in public decat insotita de 50 de garzi de corp, iar aspectul sau cel putin original (rochii traditionale si codite, desi avea 69 de ani) i-a adus atat simpatia publicului cat si porecla unui personaj de
Totul la acea femeie insufla putere: nu aparea in public decat insotita de 50 de garzi de corp, iar aspectul sau cel putin original (rochii traditionale si codite, desi avea 69 de ani) i-a adus atat simpatia publicului cat si porecla unui personaj de desene animate: "Little Sweetie". Nina a mostenit averea de la sotul ei, Teddy Wang. Acesta a fost declarat oficial mort in 1999, la noua ani de cand a fost rapit. Desi familia sa a platit o recompensa de 33 de milioane de dolari, barbatul nu a mai fost gasit niciodata. Teddy Wang mai fusese rapit o data, s-a platit o recompensa de cateva milioane de dolari, dupa care a fost gasit dupa mai multe zile legat fedeles intr-un frigider. Nu se stie cine a mostenit imensa avere, presa locala anuntand ca exista un singur mostenitor misterios. Exista voci care sustin ca ar fi vorba chiar despre ghicitorul ei personal.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.