Compania de curierat TNT Romania, filiala a grupului olandez TNT, a lansat un serviciu de transport de colete si marfa in regim de curierat rapid intre Romania, Bulgaria si Grecia, cu livrare cuprinsa intre una si trei zile lucratoare. Serviciul va s
Compania de curierat TNT Romania, filiala a grupului olandez TNT, a lansat un serviciu de transport de colete si marfa in regim de curierat rapid intre Romania, Bulgaria si Grecia, cu livrare cuprinsa intre una si trei zile lucratoare. Serviciul va spori siguranta si rapiditatea expedierilor in zonele de mare interes din sud-estul Europei, prin utilizarea unei rute de transport dedicate, a informat compania. Balkan Express functioneaza in regim door-to-door, de luni pana vineri, atat pentru importuri cat si pentru exporturi.
Clientii pot obtine prin intermediul acestui sistem in orice moment informatii despre expedierile efectuate. TNT Romania estimeaza ca va inregistra in acest an o crestere de 30% a cifrei de afaceri, fata de nivelul de 25 de milioane de euro din 2006.
Avansul vanzarilor va fi determinat, potrivit TNT Romania, atat de dezvoltarea companiei, cat si a pietei, pe fondul intensificarii schimburilor comerciale internationale. Una dintre cele mai mari companii de profil din lume, TNT Express livreaza saptamanal 4,1 milioane colete, documente si marfa in peste 220 de tari prin intermediul unei retele de 1.200 oficii, depozite si centre de sortare. TNT Express opereaza o flota de peste 23.400 de vehicule rutiere si 44 avioane si are cea mai mare retea aeriana si rutiera de livrari door-to-door din Europa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.