Compania Baile Govora a scos la vanzare fosta Vila Panseluta si Hotelul Zorilor, pretul total al tranzactiei fiind stabilit la 1,85 milioane euro. "Renovarea celor doua hoteluri poate fi facuta prin fonduri europene, prin intermediul Programului <
Compania Baile Govora a scos la vanzare fosta Vila Panseluta si Hotelul Zorilor, pretul total al tranzactiei fiind stabilit la 1,85 milioane euro. "Renovarea celor doua hoteluri poate fi facuta prin fonduri europene, prin intermediul Programului <>, aplicarea la acest program fiind posibila doar pentru reabilitarea sau dezvoltarea structurilor existente", a informat compania imobiliara Realpro din Ramnicu Valcea, agentul de vanzare al celor doua cladiri. Potrivit firmei, unitatile de cazare au fost scoase din circuitul turistic in anul 2000, in acel moment fiind clasificate la doua stele. Vila Panseluta este o constructie cu o arhitectura deosebita, situata in centrul statiunii Baile Govora. Hotelul are 39 de camere si o suprafata construita de 2.421 metri patrati, iar pretul de vanzare a acestei unitati a fost stabilit la 550.000 de euro.
Fostul Hotel Zorilor are 62 de camere si un pret de vanzare de 1,3 milioane euro. Cladirea a fost construita in 1971, iar 90% din tamplaria veche a hotelului a fost inlocuita cu PVC. Suprafata unitatii se ridica la 2.340 metri patrati, iar a terenului aferent este de aproximativ 2.130 metri patrati. In patrimoniul companiei Baile Govora se mai afla Hotelurile Belvedere (3 stele), Parc (2 stele), Palace (1 stea), Casa Govoreana (3 stele), Vila Crinul (2 stele), Vila Dr. Zorileanu (2 stele), un popas turistic si un strand. Actionarul majoritar al firmei este PAS Baile Govora, care detine peste 60% din capitalul social.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin