Fondul Monetar International (FMI) estimeaza ca recenta apreciere a euro nu reprezinta o amenintare pentru cresterea economica a Europei, a afirmat un inalt responsabil FMI intr-un interviu publicat pe site-ul cotidianului Financial Times Deutschland
Fondul Monetar International (FMI) estimeaza ca recenta apreciere a euro nu reprezinta o amenintare pentru cresterea economica a Europei, a afirmat un inalt responsabil FMI intr-un interviu publicat pe site-ul cotidianului Financial Times Deutschland. "Nu vedem niciun risc ce ar putea ameninta cresterea economica", a declarat, pentru cotidianul german, seful departamentului FMI, Michael Deppler. "Valoarea monedei unice europene se afla in continuare la un nivel just", a adaugat acesta, oferind drept argument pentru recenta apreciere substantiala a euro vigoarea economiei europene. In ciuda efectelor nefavorabile ale ratei de schimb, exporturile sunt in continuare la "nivele bune", a precizat Deppler.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.