Posesorii de cartele Cosmote vor putea sa efectueze convorbiri catre abonatii Romtelecom in cuantum de 50 de minute prin activarea unei extraoptiuni in valoare de cinci euro/luna, care include si 200 de minute in retea, alaturi de 200 de mesaje scris
Posesorii de cartele Cosmote vor putea sa efectueze convorbiri catre abonatii Romtelecom in cuantum de 50 de minute prin activarea unei extraoptiuni in valoare de cinci euro/luna, care include si 200 de minute in retea, alaturi de 200 de mesaje scrise (SMS) si audiovizuale (MMS), a anuntat operatorul.
Extraoptiunea este disponibila pentru utilizatorii operatorului GSM care activeaza cartela Cosmote in perioada 12 - 30 aprilie.
Cosmote Romania si-a relansat activitatea in decembrie 2005 si este parte a grupului elen de telecomunicatii mobile Cosmote. Compania avea la finele anului trecut 1,23 de milioane de clienti si o cota de piata estimata la aproximativ 7%.
Operatorul roman a consemnat in 2006 venituri de 43,8 milioane euro si pierderi nete de 91,6 milioane euro. Pe piata telefoniei mobile mai activeaza Orange Romania - 8,043 milioane de clienti la finele anului 2006, urmat de Vodafone Romania, cu peste 7,7 milioane de clienti, si Telemobil, operatorul serviciului Zapp, cu aproximativ 500.000 de abonati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.