A doua companie de publicitate stradala din tara, News Outdoor Romania, a raportat in cadrul conferintei de joi, desfasurata in Bucuresti, o cifra de afaceri de 6 milioane de euro pentru anul 2006, mai mare cu 50% decat cifra de afaceri inregistrata
A doua companie de publicitate stradala din tara, News Outdoor Romania, a raportat in cadrul conferintei de joi, desfasurata in Bucuresti, o cifra de afaceri de 6 milioane de euro pentru anul 2006, mai mare cu 50% decat cifra de afaceri inregistrata pentru anul 2005.
Conform NewsIn, cota de piata estimativa de 19% din piata de outdoor autohtona este evaluata de companie la circa 32 de milioane de euro. Reprezentantii News Outdoor au mai anuntat ca investitiile companiei din ultimii trei ani se ridica la circa 2 milioane de euro.
In cadrul aceleiasi conferinte s-a mai precizat ca planurile de dezvoltare ale News Outdoor vizeaza, in anul urmator, o investitie de aproximativ 2 milioane de dolari, dintre care o treime in stalpi publicitari (pillars).
News Outdoor Romania, infiintata in anul 2000, face parte din News Outdoor Group, detinuta de compania News Corporation Ltd. a miliardarului american Rupert Murdoch.
In varsta de 69 de ani, Rupert Murdoch a dezvoltat trustul media pe care familia sa il controleaza pornind de la publicarea unui cotidian in Australia, incluzand apoi in activitatea sa si productia de film, televiziune si publicatii, trustul sau media ajungand sa includa nume ca Fox Network, New York Post, 20th Century Fox sau HarperCollins. Dupa consolidarea acestui imperiu, omul de afaceri s-a implicat si in activitatea de distributie, investind in principal in companii-satelit.
In Romania, News Outdoor detine a doua pozitie pe piata de publicitate stradala, dupa Euromedia, si dispune, la ora actuala, de 4.000 de fete publicitare si de noua birouri regionale pe intreg teritoriul tarii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.