Continental AG va achizitiona 51% din principalul producator de anvelope din Slovacia, MatadorRubber, la un pret pe care o sursa din industria familiara afacerii l-a apreciat intre o suta si doua sute de milioane de euro si intr-o incercare de a-si c
Continental AG va achizitiona 51% din principalul producator de anvelope din Slovacia, MatadorRubber, la un pret pe care o sursa din industria familiara afacerii l-a apreciat intre o suta si doua sute de milioane de euro si intr-o incercare de a-si consolida pozitia in estul Europei.
Potrivit reprezentantilor Continental, masura are ca scop intarirea legaturilor cu un partener de joint venture foarte profitabil si extinderea productiei de baza in estul Europei. Compania nu a anuntat niciun pret pentru afacere.
"Din punct de vedere operational, vrem sa integram Matador in portofoliul nostru de marci si sa investim in extinderea capacitatilor anuale de productie a anvelopelor pentru masinile de la 5,5 la peste sapte milioane de tone. Acest lucru reprezinta un instrument foarte eficient pentru noi, pe care il putem folosi impotriva concurentei low-cost", a declarat directorul executiv al Continental, Manfred Wennemer.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.