Distribuitorul de produse pentru birou Office Expres, companie din divizia Office a grupului RTC Holding, va investi anul acesta aproape 200.000 de euro in dezvoltarea unui nou sistem de vanzari, care va determina cresterea cifrei de afaceri a compan
Distribuitorul de produse pentru birou Office Expres, companie din divizia Office a grupului RTC Holding, va investi anul acesta aproape 200.000 de euro in dezvoltarea unui nou sistem de vanzari, care va determina cresterea cifrei de afaceri a companiei cu cel putin 30%.
Prin programul Trainee, Office Express redefineste sistemul clasic de vanzari de pe piata, introducand, in premiera in Romania, doi consultanti in locul unuia singur in relatia directa cu clientii.
Gandit pentru a sustine relatia cu cei peste 6.000 de clienti activi lunar ai companiei, dar si pentru a atinge segmente de piata exploatate mai putin, proiectul consta in formarea unei echipe de 20 de agenti de vanzari care sa actioneze in subordinea directa a unui manager de vanzari.
Echipa de specialisti in vanzari a Office Express este formata din oameni, pe tot teritoriul tarii, dintre care 20 vor deveni manageri in vanzari, pentru programul Trainee 2007.
Investitia va fi recuperata in maximum 6 luni si va presupune cresterea bazei de clienti cu cel putin 30 de procente.
Grupul RTC Holding cuprinde mai multe companii, care au activitati in domenii ca retail, telecom, IT si birotica, transport, logistica, constructii si a incheiat anul 2006 cu o cifra de afaceri de 261 milioane euro si mizeaza anul acesta pe afaceri de peste 1 miliard lei noi.
Radu Octavian, fondatorul si presedintele RTC a anuntat recent ca intentioneaza sa vanda unele dintre diviziile grupului pentru a-l lista la bursa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.