Compania Tarom a anuntat, ieri, ca a anulat o parte din cursele interne si externe din zilele de Paste, ca urmare a cererii reduse. Explicatie este una cat se poate se simpla: romanii prefera sa petreaca Sarbatorile acasa.
Reprezentantii celei
Compania Tarom a anuntat, ieri, ca a anulat o parte din cursele interne si externe din zilele de Paste, ca urmare a cererii reduse. Explicatie este una cat se poate se simpla: romanii prefera sa petreaca Sarbatorile acasa.
Reprezentantii celei mai mari firme aeriene din Romania spun ca au renuntat la efectuarea curselor interne din data de 8 aprilie a.c. si au redus numarul de zboruri externe din zilele de Paste, ca urmare a fluxului scazut de calatori in aceasta perioada.
Astfel, in data de 8 aprilie, Tarom va opera cursele externe de la Bucuresti la Paris, Istanbul, Larnaca, Barcelona si Viena, precum si cele doua zboruri programate catre Madrid si alte doua spre Tel Aviv. Luni, in a doua zi de Paste, compania va mentine cursele interne Bucuresti-Timisoara, Bucuresti- Iasi, Bucuresti-Cluj-Napoca si Bucuresti-Bacau-Suceava. In ceea ce priveste zborurile internationale, doar o parte dintre acesta vor avea loc in data de 9 aprilie, Tarom anuntand ca a anulat zborul de la Bucuresti la Paris, cel de la Cluj la Bologna, cursele Bucuresti-Viena si Bucuresti-Atena, precum si Cluj-Napoca-Viena si Sibiu-Munchen. Cea mai importanta companie aeriana din Romania a primit, la sfarsitul lunii martie a.c., din partea IATA certificarea IOSA (IATA Operational Safety Audit) prin care se atesta respectarea standardelor globale de siguranta a zborului. Pana in acest moment exista 144 de companii aeriene care sunt certificate IOSA, iar certificarea trebuie reinnoita la fiecare doi ani. Programul IOSA este un sistem de evaluare recunoscut si acceptat international destinat verificarii sistemului de management operational si de control al unei companii de transport aerian. Certificarea IOSA, spune conducerea Tarom, plaseaza compania in elita transportului aerian international prin respectarea celor mai stringente standarde de siguranta si calitate, in beneficiul clientilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.