Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a schimbat, in sedinta de ieri, amenda de 2.500 de lei data Antenei 1 acum trei saptamani. Motivul amendarii postului a fost acela ca, in cadrul unor reportaje de stiri, din luna februarie, despre o firma
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a schimbat, in sedinta de ieri, amenda de 2.500 de lei data Antenei 1 acum trei saptamani. Motivul amendarii postului a fost acela ca, in cadrul unor reportaje de stiri, din luna februarie, despre o firma care importa truse auto, nu a fost prezentata si opinia partii acuzate. Antena 1 a contestat decizia CNA, iar consiliul a decis sa schimbe decizia de amendare cu 2.500 de lei a postului Antena 1 in somatie publica. In sedinta de marti, CNA a amendat postul Antena 3 cu 5.000 de lei pentru emisiunea „Prima editie“ deoarece moderatorii Radu Tudor si Dana Grecu nu au probat si nu au cerut probe pentru acuzatiile aduse presedintelui Traian Basescu de catre invitati.

Alcoolul si violenta, obligatoriu dupa ora 22.00
Tot in sedinta de ieri, CNA a amendat postul Realitatea TV pentru ca a facut reclama la alcool inainte de ora 22.00. Prima TV a primit o amenda de 5.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.