Compania Can Serv, operatorul retelei de supermarketuri Primavara, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 124 de milioane de lei (circa 35 de milioane de euro), in crestere cu 47% fata de anul precedent, cand compania a obtinut venituri de 8
Compania Can Serv, operatorul retelei de supermarketuri Primavara, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 124 de milioane de lei (circa 35 de milioane de euro), in crestere cu 47% fata de anul precedent, cand compania a obtinut venituri de 84,2 milioane de lei, potrivit datelor financiare publicate in Monitorul Oficial. Profitul brut al Can Serv a scazut in 2006 cu 4%, la 1,4 milioane de lei.
Reteaua Primavara cuprinde opt supermarketuri, dintre care patru situate in Bucuresti si cate unul in orasele Ploiesti, Craiova, Pitesti si Galati. Compania va deschide in acest an un magazin la Pitesti, in cadrul centrului comercial Euromall, care va fi inaugurat in cursul lunii mai. Supermarketul va avea o suprafata de vanzare de circa 2.400 de metri patrati.
Fiecare magazin Primavara necesita o investitie de aproximativ 500.000 de euro. In afara de retail, Can Serv, care a fost infiintata in 1993, mai desfasoara afaceri in morarit, panificatie si patiserie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.