Consiliul Director al Indesit a votat pentru plata dividendelor aferente anului 2006 in proportie de 52,07% si a propus o noua politica de dividende conform careia actionarii vor primi cel putin 50% din profitul net. Consiliul va cere actionarilor sa
Consiliul Director al Indesit a votat pentru plata dividendelor aferente anului 2006 in proportie de 52,07% si a propus o noua politica de dividende conform careia actionarii vor primi cel putin 50% din profitul net. Consiliul va cere actionarilor sa aprobe suma de 0,385 euro stabilita pentru o actiune ordinara, fata de 0,361 euro anul trecut si suma de 0,403 euro pentru saving shares, mai mult fata de anul trecut cand valoarea pentru acest tip de actiune a fost de 0,379 euro. In Romania, Indesit Company functioneaza printr-un birou de reprezentanta, activitatea de distributie fiind coordonata direct catre importatorii autorizati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.