Gigi Becali s-a declarat ieri convins ca echipa sa va castiga derby-ul cu Dinamo, atuul sau fiind credinta. "De Florii n-avea cum sa ma invinga Copos, iar meciul cu Dinamo va fi chiar in Sambata Mare. Chiar ca nu mai am emotii, n-are cum sa ne bata D
Gigi Becali s-a declarat ieri convins ca echipa sa va castiga derby-ul cu Dinamo, atuul sau fiind credinta. "De Florii n-avea cum sa ma invinga Copos, iar meciul cu Dinamo va fi chiar in Sambata Mare. Chiar ca nu mai am emotii, n-are cum sa ne bata Dinamo chiar acum. O sa vedem cine ne va lipsi, trebuie neaparat sa castigam meciul asta, pentru ca daca batem deja in proportie de 80 la suta e rezolvata problema locului doi", a spus Becali. Acesta a lansat o multime de laude pentru echipa lui Rednic, declarand ca Dinamo ar putea sa o lase mai moale sambata. "La Dinamo o sa fie ambitia de a bate pe Steaua, dar n-o sa aiba ei asa o mare dorinta de a lupta. N-a cazut echipa, dar nu mai au daruirea aia, au atatea puncte avans, nu mai au probleme. Uitati-o pe Dinamo, e deja campioana! Poate o lasa si ei mai moale, poate o mai da Danciulescu pe langa bara, ca a fost mare stelist. Poate cand o are acolo in careu isi aduce aminte: Ba, nea Gigi mi-a dat bani, a fost baiat bun. Poate o da si el pe langa. Sa ma acuze Copos de blat? Pai ce, exista vreodata blat intre Steaua si Dinamo? Derby-ul adevarat asta e, cu Rapid a fost mai greu ca luptam pentru acelasi loc, dar derbiul adevarat in Romania va fi intotdeauna Steaua - Dinamo. Mai zic si eu asa, ca sa-i inmoi", a ras Becali, care a anuntat ca ii primeste pe dinamovisti in Ghencea pentru meciurile de Liga Campionilor fara nici o retinere. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.