Erste Bank AG a finalizat achizitia a 100% din actiunile grupului Diners Club Adriatic din Croatia, una dintre cele mai mari companii din Croatia specializate in emiterea de carti de credit, pentru suma totala de 149,6 milioane euro, a informat banca
Erste Bank AG a finalizat achizitia a 100% din actiunile grupului Diners Club Adriatic din Croatia, una dintre cele mai mari companii din Croatia specializate in emiterea de carti de credit, pentru suma totala de 149,6 milioane euro, a informat banca austriaca. Aceasta achizitie va genera sinergii substantiale in cadrul sectorului finantelor de consum si va majora baza de venit provenit din comisioane al Erste Bank, spune comunicatul bancii austriece, care controleaza cel mai mare grup financiar din Romania, Banca Comerciala Romana. In sectorul cartilor de credit, Erste Bank Croatia si DCA vor avea peste 500.000 de carduri, reprezentand o cota de piata de 32%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.